pension stalling groep

Voor je juiste match is er nog een plekje op dit heerlijk rustige paarden paradijs bij Become Brave Stables.

become brave stables

Pension stalling groep

Het is een kleine kudde van maximaal 5 paarden met veel ruimte. Een zand paddock (van 20 x 40) om heerlijk in te slapen en te spelen, een voer plein en een grote schuilstal (deels beton/deels rubber matten) om in te staan bij slecht weer. De bodem blijft tot nu toe altijd droog of droogt binnen 1 dag op.

Binnenkort wordt de schuiltent van de laatste foto ook in de paddock geplaatst. Zo kunnen de paarden ook buiten schuilen voor regen maar ook voor zon.

Bij langere periode van regen of vorst kan er stro in de schuilstal gelegd worden zodat er lekker droog gelegen kan worden.

De paarden krijgen onbeperkt, onverpakt geanalyseerd hooi dmv slowfeeders. Verdeeld over meerdere voerpunten. Ook zijn er continue wilgentakken en stro aanwezig om te knabbelen.

Een pad van bijna 400m geeft toegang tot de wei, waar ze zomers ongeveer 4 uur per dag op staan.

  • 20 x 40 eb en vloed bak (splinter nieuw!) altijd begaanbaar.

  • 20 x 20 longeerbak.

  • veel weiland!

  • kleine kantine

  • zadelkasten

We zoeken een lieve sociale ruin die het leuk vind bij ons te komen wonen met een rustige, flexibele eigenaar die bereid is zijn/haar handjes uit de mouwen te steken!

Mesten gebeurd volgens een mestrooster waarin we de beurten eerlijk verdelen.

Voeren regel ik zelf.


De prijs is bespreekbaar afhankelijk van extra taken in de avond/het weekend. Het belangrijkste vind ik de juiste match en niet te beroerd zijn je handen uit de mouwen te steken!

Wat zeggen klanten?